Naanbrood

Muffins met citroen en bramen


Zelf naanbrood maken moeilijk? Integendeel. Omdat het deeg moet rijzen duurt het even, maar echt lastig is het niet. En zelfgemaakt naanbrood is zoveel lekkerder dan de variant uit de supermarkt. Naanbrood is perfect bij bijvoorbeeld een Indiase curry, om te serveren bij de borrel met wat hummus of bij een soepje. Maar omdat het brood vol van smaak door de toegevoegde kruiden is het is ook heerlijk om zo op te eten. Lekker om mee te variëren dus. Geniet ervan. 

Voorbereidingstijd: 25 min | Rijstijd: 45-60 min | Oventijd: 3-5 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Bianca Silooy-Leungen
  • Diana Dammer
  • Arnella Miedema
  • Ciska Brantz Bierens
  • Suzanne van den Berg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.