Naanbrood

Naanbrood


Zelf naanbrood maken moeilijk? Integendeel. Omdat het deeg moet rijzen duurt het even, maar echt lastig is het niet. En zelfgemaakt naanbrood is zoveel lekkerder dan de variant uit de supermarkt. Naanbrood is perfect bij bijvoorbeeld een Indiase curry, om te serveren bij de borrel met wat hummus of bij een soepje. Maar omdat het brood vol van smaak door de toegevoegde kruiden is het is ook heerlijk om zo op te eten. Lekker om mee te variëren dus. Geniet ervan. 

Voorbereidingstijd: 25 min | Rijstijd: 45-60 min | Oventijd: 3-5 min 

 

Favoriet recept van

  • Bianca Silooy-Leungen
  • Diana Dammer
  • Arnella Miedema
  • Ciska Brantz Bierens
  • Suzanne van den Berg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.