Nachodip met laagjes

Foody Redactie


Krijg je vanavond gezellig wat vrienden op de borrel? Of wordt het een avondje bankhangen? Deze heerlijke nachodip komt in beide gevallen heel goed van pas. Het is een dip die uit vijf lagen bestaat: guacamole met crème fraîche, tomatensalsa, lente uitjes en geraspte kaas. Echt super lekker! Zeker als je nacho's gebruikt op te dippen. Voordeel is dat je het prima van tevoren al kunt maken, zodat je het uit de koelkast kunt pakken als je er aan toe bent. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Monique
  • Anke Ves
  • Renate Moerman
  • Annemieke Hoogendoorn-Holwerda
  • Marianna Moorlag
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.