Nasi Kuning met ketjapkip
Nasi Kuning is een typisch Indonesisch gerecht welke vaak wordt gemaakt tijdens feestelijke gelegenheden. Maar dit heerlijke geurige rijstgerecht met kruiden en santen, kun je ook prima eten op minder feestelijke momenten of je maakt er gewoon zelf een klein feestje van. Serveer de ketjapkip met de groenten, Nasi Kuning en een frisse komkommersalade. Top af met wat grof gehakte pinda’s erover en genieten maar!
Let op: laat de van tevoren minimaal 2 uur marineren zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |