Oliebollen broodpudding met rum rozijnen

Oliebollen broodpudding met rum rozijnen


6 personen

Heb je nog oliebollen over? Lucky you. Gooi ze vooral niet weg, maar maak er deze te lekkere oliebollen broodpudding van mét rum rozijnen. Een broodpudding is de perfecte manier om restjes oud brood te verwerken. Maar dit kan dus ook heel goed met oliebollen. Ze zijn de dag erna toch altijd wat minder lekker. Wat taai worden ze dan. Maar in deze broodpudding proef je daar niks meer van. Enjoy! Let op: laat de rozijnen vooraf een half uurtje wellen in een scheutje rum. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 30-35 min

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Annabel.fleur
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.