Oliebollen broodpudding met rum rozijnen
Heb je nog oliebollen over? Lucky you. Gooi ze vooral niet weg, maar maak er deze te lekkere oliebollen broodpudding van mét rum rozijnen. Een broodpudding is de perfecte manier om restjes oud brood te verwerken. Maar dit kan dus ook heel goed met oliebollen. Ze zijn de dag erna toch altijd wat minder lekker. Wat taai worden ze dan. Maar in deze broodpudding proef je daar niks meer van. Enjoy! Let op: laat de rozijnen vooraf een half uurtje wellen in een scheutje rum. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 30-35 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |