Opgerold pesto brood
Deze zelfgebakken broodrol met groene pesto en Parmaham is heerlijk om te serveren als voorgerechtje, maar kun je ook prima als hapje serveren op een verjaardag of een feestje. Je moet er wel eventjes de tijd voor nemen, want het duurt eventjes voordat je ervan kunt genieten. Dit opgerolde pestobroodje is zowel lauw als koud lekker om te eten. Eet je vegetarisch? Vervang dan de Parmaham lekker door wat fetakaas. Eet smakelijk!
Bereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 110 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |