Paasei sloffenbodem met fruit

Muffins met citroen en bramen


Een gebaksslof, yum! Zo'n slof kun je natuurlijk super simpel bij de bakker gaan halen, maar het is ook super gemakkelijk om zelf zo'n slof klaar te maken. En aangezien het bijna Pasen is, is het wel zo leuk om dit te doen in de vorm van een paasei. Maak de slof af met wat banketbakkersroom, slagroom en lekker wat vers fruit zoals mango, bessen en aardbeien. Ziet er feestelijk uit toch? Geniet ervan!  Bereidingstijd: 15 min, Koeltijd: 60 min, Oventijd: 30 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.