Paasei sloffenbodem met fruit

Paasei sloffenbodem met  fruit


Een gebaksslof, yum! Zo'n slof kun je natuurlijk super simpel bij de bakker gaan halen, maar het is ook super gemakkelijk om zelf zo'n slof klaar te maken. En aangezien het bijna Pasen is, is het wel zo leuk om dit te doen in de vorm van een paasei. Maak de slof af met wat banketbakkersroom, slagroom en lekker wat vers fruit zoals mango, bessen en aardbeien. Ziet er feestelijk uit toch? Geniet ervan!  Bereidingstijd: 15 min, Koeltijd: 60 min, Oventijd: 30 min

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Confetti shortbread koekjes Confetti shortbread koekjes
Meer van Laura's Bakery
Monchou sloffentaart
 2
Laura's BakeryLaura's Bakery
Stoofperen slof
 2
Rutger BaktRutger Bakt
Lemon curd pavlova
 2
Laura's BakeryLaura's Bakery
Appelslof
 4
Rutger BaktRutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.