Parelgortrisotto met biet

Parelgortrisotto met biet


Parelgortrisotto met biet, munt en ricotta, héérlijk! Parelgort is een graansoort met nog een deel van het vliesje er omheen. Het blijft wat vaster dan risotto en daardoor blijft er een lekkere bite. Wil je het gerechtje nog wat frisser? Strooi er op het laatst dan nog wat stukjes appel over. Dit gerecht is super als warm hoofdmaaltje, maar ook heerlijk om koud te eten bij een picknick of op een zomerse avond. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Info
  • Madieke van der Zee
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.