Risotto met spinazie en paddenstoelen
Risotto met spinazie, burrata en paddenstoelen. Klinkt goed toch? Mocht je niet zo van paddenstoelen houden kun je deze prima apart serveren. Bak ze dan even met tijm. Heerlijk als garnituur op de risotto voor de liefhebbers. Extra tip: Je kunt de burrata ook in stukjes door de risotto in de pan roeren. Daar wordt de risotto nóg romiger van.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |