Risotto met spinazie en paddenstoelen

Ricotta met spinazie en paddenstoelen


Risotto met spinazie, burrata en paddenstoelen. Klinkt goed toch? Mocht je niet zo van paddenstoelen houden kun je deze prima apart serveren. Bak ze dan even met tijm. Heerlijk als garnituur op de risotto voor de liefhebbers. Extra tip: Je kunt de burrata ook in stukjes door de risotto in de pan roeren. Daar wordt de risotto nóg romiger van.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sofie Geronimo
  • Paul Schuiling
  • Stefan Janssen
  • Foody redactie
  • Esmée Kramer
  • Harry van der Arend
  • Emile
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.