Pepernoten trifle met peer en zoute boterkaramel
Deze pepernoten trifle met peer en een zoute boterkaramel is het ultieme toetje voor Sinterklaasavond. En als je de pepernoten weg laat, is het een feestelijk Kerstdessert. De combinatie van peer, zoute karamelboter en pepernoten is echt goddelijk. Ideaal is dat je dit toetje al ruim van tevoren kunt maken. Zo sta je op zo'n feestelijke avond dus niet de hele tijd in de keuken. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |