Pompoenquiche met feta

Pompoenquiche met feta


4 personen

Deze pompoenquiche met feta is ontzettend lekker! En helemaal niet ingewikkeld om te maken. De quiche heeft een Midden Oosters tintje. De pompoen wordt namelijk eerst geroosterd in de oven met za’atar en sumak. De vulling van de pompoenquiche is gemaakt met kwark. Dat is niet alleen slanker dan slagroom, maar geeft ook een frisse smaak aan de pompoentaart. Het voordeel van deze pompoenquiche is dat je deze zowel warm als koud kunt eten. Lekker! 

Voorbereidingstijd: 30 min | Roosteren: 15 min |Oventijd: 30 min 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.