Preischotel met gehakt en spitskool
Een preischotel is heerlijk. En nee, niet de variant uit een pakje. Maar volledig zelfgemaakt. Niet te zout en te sterk van smaak, maar prima in balans. Zelfs nog met extra groente in de vorm van spitskool. Dit maakt de preischotel met gehakt stiekem nóg lekkerder en voedzamer. Smullen! Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |