Quiche met broccoli en tomaat

Muffins met citroen en bramen


Quiches zijn ideaal. Naast het feit dat het gemakkelijk is om een quiche te maken, zijn ze ook nog eens ontzettend lekker, goed voor te bereiden, op te warmen en in te vriezen. En perfect om eventueel restjes groenten op te maken. Geen restjes groenten over, maar toch zin in een quiche? Dan is deze variant met broccoli en tomaat zeker de moeite waard. Serveer er een salade bij en je hebt een prima hoofdmaaltijd. Smakelijk!  Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 30-35 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sjors van Tongeren
  • Jen.schoovaerts
  • Sylvia Willemsen
  • Mirjam Rosier-Guijt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.