Rabarbertaart met dadels
Als er weer rabarber verkrijgbaar is ben ik er als de kippen bij. Je kunt er namelijk zoveel lekkers mee maken... Taartjes, jam, compote, sap: alles is even lekker! Dit keer maakte ik een heerlijke rabarbercrumble met zoete dadels. Friszuur, maar toch zoet, zacht van binnen en knapperig van buiten. Een crumble hoeft niet altijd een bodem te hebben, maar dat heb ik wel gedaan. Zo wordt het een lekker stevig taartje en kun je het goed verdelen. Ziet hij er niet heerlijk uit?
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |