Rachel Khoo's zoute boterkaramel

Rachel Khoo beschrijft in haar boek Mijn Franse keuken hoe je van boter, room, suiker en een snufje zout een bizar lekkere karamel maakt. Ze ontbijt graag met een kom yoghurt en een lepel van deze boterkaramel en ik snap haar volkomen: hier wil je iedere dag mee wakker worden! Het is niet heel makkelijk, maar als je eenmaal een hap neemt is het 't allemaal waard geweest...
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |