Rode kool taart

Foody Redactie


Zin in iets lekkers wat ook nog eens gemakkelijk is om te maken? Check. Deze hartige rode kool taart voldoet aan deze eisen. Met onder andere bladerdeeg, geitenkaas en pijnboompitten zet je gemakkelijk deze hartige taart op tafel. Het fijne is ook dat je hartige taarten gemakkelijk kunt voorbereiden. 's Avonds even opwarmen en klaar. Natuurlijk kun je ook naar hartelust variëren met ingrediënten, maar deze versie is ook zeker de moeite waard. Smakelijk! 
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 40 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.