Rosbief uit de oven met rozemarijn
Deze rosbief met rozemarijn uit de oven is echt heerlijk! Super om te serveren tijdens het Kerstdiner. Voordeel van zo'n groot stuk vlees is dat er veel mensen van kunnen genieten. En houd je wat over? Geen probleem! Je kunt het koud namelijk nog prima eten als een carpaccio of doe het lekker op een broodje met wat mosterd. Voor het diner kun je de rosbief in plakjes snijden en serveren met de heerlijke mierikswortelsaus. Eet smakelijk!
Bereidingstijd: 20 min Wachttijd: 75 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |