Sappige hamburger uit de oven

Sappige hamburger uit de oven


Wist je dat je een hamburger ook prima in de oven kunt bereiden? Dat lijkt eigenlijk op de bereiding van een barbeque met een deksel omdat je de hamburger gaart door de warme lucht die ontstaat. Daardoor gaart de burger geleidelijk en zul je bij bereiding in de oven ook geen verbrande of droge buitenkant hebben. Klinkt goed toch? Voor deze burger heb je natuurlijk niet alleen vlees nodig, maar ook lekkere brioche- of hamburgerbroodjes. Deze kun je zelf maken of gewoon in de winkel kopen, net wat je graag wilt. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.