Sardientjes van de BBQ
Wie ooit aan de Zuid Spaanse kust is geweest, kan zich het beeld van de sardientjes op een stokje van de barbecue vast herinneren. En wist je dat zo'n geroosterd sardientje ook super gemakkelijk is om zelf te maken? Laat de sardientjes van tevoren minimaal een uur marineren in een marinade van een scheutje olijfolie, het sap van een halve citroen, een halve rode peper, een teentje knoflook geperst, wat zeezout en een handje fijngehakte bieslook. Rooster de sardientjes in 2 tot 3 minuten per kant goudbruin op de bbq. Zomerzon en een glaasje witte wijn erbij en genieten maar. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |