Garnalenspies voor de BBQ
Garnalen op de BBQ, I love it! Mits ze goed gemarineerd zijn natuurlijk. Onlangs kwam ik een marinade tegen met boter, knoflook, citroen en peterselie en die trok me aan. Ik gaf er een eigen draai aan en oh mensen, wat wordt een garnalenspies hier goed van! Echt eentje om te onthouden! De spiesenwaren binnen no time op. Serveer op een grote schaal, sprenkel de resterende citroensap erover en bestrooi met het laatste beetje peterselie. Geniet ervan!
Let op: de aangegeven bereidingsduur is excl. het 2 uur laten marineren van de garnalen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |