Skrei met chermoula
Skrei staat ook wel bekend als winter kabeljauw of trek kabeljauw. Deze witvis is maar kort verkrijgbaar, het seizoen loopt van begin januari tot eind maart. Het vlees is witter en malser dan de gewone kabeljauw. Met dit recept geef je de kabeljauw een lekker Midden Oosters smaakje door het gebruik van Chermoula. Dit is een kruidenmengsel met verse koriander, peterselie en komijn. Ontzettend lekker! En dit visje staat ook nog binnen 20 minuten op tafel. Ideaal. Serveer de kabeljauw met oven geroosterde aardappeltjes en een lekkere salade. Smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |