Smeuïge karamel

Smeuïge karamel


Deze smeuïge karamel is echt onweerstaanbaar en kan in veel verschillende recepten gebruikt worden. Gebruik hem als vulling in een taart, tussen macarons, in een dessert, als vulling van zelfgemaakte bonbons of gewoon op een stuk geroosterd brood. De glucosestroop in dit recept zorgt ervoor dat er tijdens het afkoelel geen suikerkristallen ontstaan, waardoor de karamel lekker smeuïg blijft. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Muffins met citroen en bramen
 2
Foody redactieFoody redactie
How to! Zelf caramel maken
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.