S’Mores uit de magnetron

Foody Redactie


S’mores is een typisch Amerikaans lekkernij en is eigenlijk niets meer dan een koekje met choclade en marshmallow ertussen. Dit wordt vaak klaargemaakt op de barbecue of rondom een kampvuur. Maar wist je dat je dit ook super gemakkelijk in de magnetron kunt klaarmaken? Het is een beetje gek om een koekje in de magnetron te doen, maar het resultaat is super lekker. Doordat het verwarmd wordt zet het spekje uit, waardoor de chocolade vanzelf begint te smelten. Smullen! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.