Snelle chocolade truffels

Foody Redactie


Ben je een échte chocoladeliefhebber? Dan is dit recept zeker iets voor jou. Chocoladetruffels. Goddelijk! Gelukkig kun je ze heel makkelijk zelf maken, en met heel makkelijk bedoel ik écht heel makkelijk. Sterker nog, je hebt er maar 4 ingredienten voor nodig: pure chocolade, slagroom, cacao en eventueel een scheuntje likeur. Klinkt heerlijk toch? Kun je niet wachten om ze zelf te proeven? Aan de slag dan maar. Met een klein half uurtje kun je er heerlijk van genieten. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Kris Timmerman
  • Iris Versteege
  • Ilse.numi
  • Marian Lensvelt-Joore
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.