Snelle cinnamon rolls deluxe

Muffins met citroen en bramen


Van cinnamon rolls gaat mijn culinaire hartje sneller kloppen, daar maak je mij zo blij mee! Heb jij nou hetzelfde gevoel? Dan ben je vast blij te horen dat met dit recept, de cinnamon rolls super snel bij jou op tafel staan. Je maakt ze met dat heerlijke zoete croissantdeeg uit blik en wrijft ze in met een mengsel van boter, suiker, kaneel en pecannoten. Als laatste finishing touch verdeel je er wat karamelsaus en doe je er nog een paar extra nootjes overheen.. Hmm! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sofie Geronimo
  • Foody redactie
  • Peter
  • Sjonnie Holling-Wouters
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.