Snelle spitskoolsalade met kip

Foody Redactie


Deze maaltijdsalade met spitskool en kip is prima als lunch, maar ook zeker geschikt als avondeten. De spitsskool kun je rauw toevoegen, maar als je daar moeite mee hebt kun je hem even roerbakken of koken. Bak de kipdijfilet lekker krokant, of pocheer in bouillon of kokosmelk en maak er puled chicken van. Voeg de gesneden spitskool, wortelrasp, stukjes bleekselderij en tomaatjes toe. Maak een dressing van mayonaise, citroensap, bieslook en wat peper en zout en voeg deze als laatste toe. Eet smakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Renee Manden
  • Sjoukje van der Kooi
  • Carla Oosterbaan
  • Stefan Janssen
  • Marianne Mulder
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.