Spaar mee voor gratis Schott Zwiesel glazen + Win!

Spaar mee voor gratis Schott Zwiesel glazen + Win!
Vrijdag 15 april 2016

Ben je van plan om van de zomer etentjes te organiseren en lekkere drankjes te maken, maar heb je niet voor ieder drankje het geschikte glas of beschik je niet over de juiste (hoeveelheid) glazen? Dan zit je bij Hoogvliet zeker goed! Vanaf nu kun je er namelijk sparen voor deze prachtige glazensets van het merk Schott Zwiesel. Met deze stijlvolle glazen maak je het etentje helemaal af en drink je je geliefde drankje stiekem nóg lekkerder weg.

 DSC_0299

 

Hoe werkt het?

Van 30 maart tot en met 7 juni 2016 kun je bij Hoogvliet sparen voor stijlvolle glazensets. Hierbij kun je kiezen uit water-, whisky-, champagne-, cocktail- en bierglazen én voor rodewijn- en wittewijnglazen. Bij iedere € 10,00 aan boodschappen ontvang je een Glaspuntje. Met een volle spaarkaart kun je een set van 2 glazen, zónder bij betaling uitkiezen. Er zijn 7 verschillende sets. De sets kun je compleet maken met een dubbelwandige waterkan en een decanteerkaraf voor gereduceerde prijzen. Liever boodschappen online bestellen? Ook dan ontvang je gewoon Glaspuntje bij het ophalen of thuisbezorgen van je boodschappen. Met een volle spaarkaart kun je de glazensets online mee bestellen. Deze ontvang je bij je online bestelling.

   PicMonkey Collage 
Spaar mee voor deze mooie Schott Zwiesel glazen en voor je het weet heb je voor ieder drankje het juiste glas!

 

Win!

Wil jij kans maken op zo’n stijlvolle glazenset van Schott Zwiesel? Like de Facebook page van Foody en laat onder deze post in een reactie weten waarom jij juist deze glazenset wilt winnen. Wie weet staat deze mooie set dan binnenkort bij jou op de tafel.

 


                                                                                                                                                              In samenwerking met Hoogvliet. 

 
Foody.nl
Foody redactie
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.