Spinaziesalade met pompoen en kikkererwten
Deze lekkere herfstsalade (maar hij kan ook prima in de winter) maak je op basis van spinazie in plaats van sla. Het pompoenseizoen is weer geopend en dus roosteren/grillen we pompoen met kikkererwten en paprika. Deze snijden we in blokjes en voegen we toe aan de gewassen spinazie bladen, samen met wat feta en komijnzaad. Nog even op smaak brengen met een dadel- of balsamicoazijn, olijfolie en wat zout en peper. Geniet van deze heerlijk herfstsalade!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |
![]() |
Citroen muffins met bramen, bl... |