Steak tartaar met augurk en kappertjes

Steak tartaar: de één is er gek op, de ander moet er niets van hebben. Toch is het een populair voorgerecht en zeker met kerst verschijnt de steak tartaar steeds vaker op tafel. De kunst voor het maken van een goede steak tartaar begint bij een goed stuk vlees en hangt natuurijk af van ingrediënten die je toevoegd. De kappertjes en de augurk zorgen voor een frisje in het gerecht en de mosterd voor een beete pit. Serveer met een beetje rucola en/of een eierdooier en genieten maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nl
![]() |
Bananen smoothie met pindakaas... |
![]() |
Tinto de Verano |
![]() |
Italian Spritz witte wijn cock... |