Steak tartaar met augurk en kappertjes

Recept voor steak tartaar


4 personen

Steak tartaar: de één is er gek op, de ander moet er niets van hebben. Toch is het een populair voorgerecht en zeker met kerst verschijnt de steak tartaar steeds vaker op tafel. De kunst voor het maken van een goede steak tartaar begint bij een goed stuk vlees en hangt natuurijk af van ingrediënten die je toevoegd. De kappertjes en de augurk zorgen voor een frisje in het gerecht en de mosterd voor een beete pit. Serveer met een beetje rucola en/of een eierdooier en genieten maar. Enjoy! 

 
Foody.nl
FocusonFoodies.nl

Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...

Tinto de Verano Tinto de Verano
Italian Spritz witte wijn cocktail Italian Spritz witte wijn cock...
Vegan zoete aardappel brownies Vegan zoete aardappel brownies
Meer van FocusonFoodies.nl

Favoriet recept van

  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Foody redactie
  • Julia Flamand
Steak Tartare
 4
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Cheat Steak Tartare – Makkelijk kerstmenu
 10
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.