Stokbrood gevuld met ei en spinazie

Stokbrood gevuld met ei en spinazie


1 persoon

Zoek je iets speciaals om te serveren met de lunch? Dan is dit broodje gevuld met ei, spinazie en tomaat zeker een aanrader. Onwijs simpel om te maken en je hebt net weer even iets anders op tafel staan. En het fijne is dat je met dit broodje naar hartenlust kunt variëren. Voeg bijvoorbeeld lekker van champignons toe, spekjes of ga voor alleen een eitje met wat kruiden. Het is jouw feestje. Geniet ervan!
Voorbereidingstijd: 10 min | Oventijd: 25 min 

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Confetti shortbread koekjes Confetti shortbread koekjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Melissa Schurer
  • Maartje van den Heuvel
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.