Stoofperenbeignets, abrikozenbeignets en bananenbeignets
Iedereen kent de klassieke appelbeignets die met oud & nieuw gebakken worden. Maar wist je dat je met datzelfde beslag ook heel makkelijk beignets van ander fruit kunt maken? En hoe leuk is het om een grote schaal met verschillende soorten beignets te serveren op oudjaarsavond? Ga je liever voor de variant met stoofperen, abrikozen of bananen?
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |