Stoofperenbeignets, abrikozenbeignets en bananenbeignets

Stoofperenbeignets, abrikozenbeignets en bananenbeignets


Iedereen kent de klassieke appelbeignets die met oud & nieuw gebakken worden. Maar wist je dat je met datzelfde beslag ook heel makkelijk beignets van ander fruit kunt maken? En hoe leuk is het om een grote schaal met verschillende soorten beignets te serveren op oudjaarsavond? Ga je liever voor de variant met stoofperen, abrikozen of bananen? 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.