Sweet & smokey bloemkool

Sweet & smokey bloemkool


Bij deze sweet & smokey bloemkoel kook ik de bloemkool roosjes kort en vervolgens bak ik ze rondom bruin in een koekenpan met een beetje olijfolie. Ze mogen echt een beetje geroosterd worden. Met onder andere de knoflook, gember, honing en tomatenpuree maak ik tegelijkertijd de saus en daarna is het een kwestie van de boel met elkaar mengen in een grote schaal. Lekker als bijgerecht, of met wat rijst.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Sanne van Zanten
  • Sylvia Willemsen
  • Ingrid Tienen
  • Katja Cocco
  • Domini Paardekooper
Mexicaanse maïskolf van de BBQ
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Snelle basis groentesoep
 7
Foody redactieFoody redactie
Curry bloemkool bites
 11
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.