Mexicaanse maïskolf van de BBQ

Mexicaanse maïskolf van de BBQ


4 personen

Deze op Mexicaanse maïskolf van de BBQ is een topper! 15-20 minuten roosteren op de barbecue, aftoppen met wat zure room, chiptole, zout en peterselie. Serveer de maiskolf, om het nog wat frisser te maken, met partjes limoen. Het zoete van de maïs is namelijk heerlijk in combinatie met de frisse room, de smokey chiptole en het zout. Smullen! 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken
BBQ Mais
 1
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Mexicaanse steak met maïssalsa
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Mexicaanse wraptaart
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.