Mexicaanse maïskolf van de BBQ

Deze op Mexicaanse maïskolf van de BBQ is een topper! 15-20 minuten roosteren op de barbecue, aftoppen met wat zure room, chiptole, zout en peterselie. Serveer de maiskolf, om het nog wat frisser te maken, met partjes limoen. Het zoete van de maïs is namelijk heerlijk in combinatie met de frisse room, de smokey chiptole en het zout. Smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |