Mexicaanse steak met maïssalsa

Een goed stuk vlees op z'n tijd is altijd goed. Zo ook deze Mexicaanse steak met maïssalsa. De maïssalsa geeft een lekker tropisch tintje aan deze steak. Onzettend lekker en net weer even anders dan een chimichurri. Perfect om van te genieten op een zomeravond. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |