Taart van zachte amaretti en perzik

Taart van zachte amaretti en perzik


Deze Italiaanse taart is gevuld met zachte bitterkoekjes en schijfjes perzik. Een originele combinatie die deze taart erg bijzonder maakt. Ook de koffie en marsala, waarin de bitterkoekjes gedoopt zijn, dragen bij aan een unieke smaak van deze Italiaanse taart. Zeker de moeite waard om te maken. Het recept is afkomstig uit het boek Eataly.
Voorbereidingstijd: 30 min | Rusten: 60 min | Oventijd: 40-50 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Naomi Van de Pol
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.