Tarte bourdaloue
Deze klassieke Franse perentaart bevat naast gepocheerde peer ook een smeuïge laag amandelfrangipane en een knapperig amandelzanddeeg. Misschien heb je hem wel eens zien staan in een Franse patisserie, maar nu kun je hem dus ook zelf gaan bakken! Je kunt voor deze taart ook peren uit blik gebruiken, dan kun je de hele stap van het pocheren overslaan. Maar lekkerder is het natuurlijk om met verse peren te werken, dat verschil proef je echt!
Bereidingstijd: 45 min | Oventijd: 40-50 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |