Trailmix met cashewnoten

Foody Redactie


Een trailmix is eigenlijk niets meer dan een snack, veelal bestaande uit een combinatie van granola, gedroogd fruit, noten en soms wat chocolade. Ooit bedacht om mee te nemen als snack tijdens een hike, maar het kan ook prima meegenomen worden in het vliegtuig of als tussendoortje op werk. Maar deze trailmix is niet alleen perfect als snack, maar ook heerlijk in een bakje yoghurt of kwark. Handje van deze mix erbij, wat vers fruit en je hebt een prima ontbijtje. Ideaal! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.