Turkse kipspies

Kipspiesjes lust iedereen wel toch? En ben je er normaal gesproken niet zo weg van, komt dat met deze variant wel goed. Deze kipspiesjes met Turkse twist, is namelijk heerlijk kruidig. Een beetje zoals shoarma, maar dan beter. En van kip. Perfect voor op de barbecue. En mocht het nou zo zijn dat het regent, kunnen deze spiesjes ook perfect op de grill gebakken worden. Lekker pitabroodje erbij, wat knoflooksaus en komkommer en je hebt een prima maaltje. Geniet ervan. Voorbereidingstijd: 25 min | Wachttijd: minimaal 30 min | Baktijd: 5-7 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |