Vegetarische noodlesoep met paddestoelen
Ramen is een Japanse noodlesoep die vaak wordt gemaakt in combinatie met vlees of vis. Het is een typisch Japans gerecht, en er wordt vaak veel tijd besteed aan het trekken van de bouillon. Dat kan makkelijker! Met deze simpele vega versie met paddenstoelen en tofu. Door deze twee ingrediënten is deze vegetarische noodlesoep toch voldoende vullend en geschikt als volledige avondmaaltijd. Ben je niet zo gek op paksoi of hebben ze het niet in de supermarkt? Vervang deze dan door wat babyspinazie toe te voegen. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Ik ben dol op lekker eten! En al helemaal als het gezond én lekker is; de twee voorwaarden aan...
Volg I Love HealthVegan volkoren spaghetti met z... | |
Mango chili smoothie met kokos... | |
Spinazie-mango smoothie |