Victoriabaarsfilet met Marokkaanse quinoa & spinazie

Dit heerlijke recept voor victoriabaarsfilet met quinoa en spinazie is een echte topper. De lichte vis combineert geweldig met de frisse quinoa. De ingelegde citroen geeft de quinoa iets heel bijzonders. De vis is lekker pittig door hem voor het bakken in de wrijven met harissa. Serveer eventueel wat extra harissa bij het eten, voor de echte spice-liefhebber. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion Kitchen
![]() |
Aziatische sla met gamba’s |
![]() |
Sla met rivierkreeftjes |
![]() |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |