Vietnamese Bloemkoolsla

The Lion Kitchen X Culinessa Part II


Deze fris pittige Vietnamese salade met geroosterde bloemkool, Spaanse peper, wortelen, koriander en Thaise basilicum is hemels! Super gemakkelijk en snel om te maken en daarnaast nog gezond ook! Serveer deze bloemkoolsla met een heerlijke Vietnamese nuoc mam dressing gemaakt van geperste knoflookteen, vissaus, limoensap, chiliflakes en suiker. Klinkt goed toch? Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.