Visrolletje met spek en pesto

Foody Redactie


Ben je op zoek naar een heerlijk en makkelijk te maken visgerechtje? Dan is dit visrolletje met spek en pesto zeker een aanrader. Het hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn om iets lekkers te maken met vis. Een mooi stukje panga, een plakje spek, groene pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes is alles wat je nodig hebt. Dit alles rol je op tot een mooi rolletje en zet je rechtop in de ovenschaal. Even in de oven en voor je het weet heb je een super lekker hapje. Geniet ervan! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

De lekkerste koffie verkeerd maak je zo! De lekkerste koffie verkeerd m...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Carlos van Oeveren
  • Claudia Ahlers
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.