Voorjaarsfrittata

Deze Italiaanse voorjaarsfrittata met courgette en pecorino, is super gemakkelijk om te maken en staat in een handomdraai op tafel. Het enige wat je hoeft te doen is het kort aanbakken van de courgette, om het vervolgens in een ovenschaal te doen. De oven doet de rest van het werk. Snel, weinig handelingen en het is nog gezond ook. Fijn toch? Serveer met een grote bak frisse sla met munt & feta en je hebt een topmaaltijd. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion Kitchen
![]() |
Aziatische sla met gamba’s |
![]() |
Sla met rivierkreeftjes |
![]() |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |