Galette recept met artisjokken

Artisjokken zijn niet alleen heerlijk door bijvoorbeeld een salade, ze doen het ook goed op pizza's en op hartige taarten. En dus ook heel lekker in dit hartige galette recept. Een galette is eigenlijk een hele eenvoudige taart die je zowel zoet als hartig kunt bereiden. De variant met geitenkaas, rode ui en artisjokken is perfect. Bak de rode ui eerst aan tot dat deze lekker zacht zijn. Besmeer vervolgens het deeg met zachte geitenkaas, gevolgd door de rode ui en de gemarineerde artisjokken on top. Even de oven in en klaar! Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 25 min + 5 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |