Bieten galette met geitenkaas
Deze bieten galette met geitenkaas maak je supersnel klaar en is, niet geheel onbelangrijk, nog harstikke lekker ook! Een bieten galette kun je vergelijken met een plaattaart. De basis bestaat uit hartig taart deeg. Belegd met rauwe bietjes op smaak gebracht met wat olijfolie, tijm, citroensap en knoflook. Dit geeft de bietjes een lekkere bite. Verder wordt de galette belegd met geitenkaas. Dit kaasje combineert goed bij de bietjes. De rode ui en tijm maken het geheel af. Serveer er eventueel een kom soep bij en je maaltijd is compleet.
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |