Pannenkoek galette met spek en ei
De galette is eigenlijk het hartige broertje van de alom bekende crêpe. Waar de crêpe vaak met zoetigheid wordt afgewerkt, wordt de galette hartig afgewerkt. Denk hierbij aan worst, kaas, ei, spek etc. Deze variant met spek, ei, tomaat en kaas is ook echt een topper. Deze hartige variant valt zwaarder dan een crêpe, maar is zeker de moeite waard!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |
![]() |
Citroen muffins met bramen, bl... |