Witlof gevuld met gehakt en paprika
Doe eens wat anders met je witlof en vul ze lekker met gehakt, paprika en ui. Wikkel er daarna een stuk ontbijtspek omheen en bestrooi het met geraspte kaas. Eventjes een half uurtje de oven in en je hebt een heerlijk gerechtje om op tafel te zetten. Het is lekker om de gevulde witlof met wat zelfgemaakte aardappelpuree te eten. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
De lekkerste koffie verkeerd m... |
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |