Wortelbrood met kokos

Foody Redactie


Heb je zin om iets lekkers te bakken? Ga dan voor dit lekkere wortelbrood met kokos. Dit wortelbrood is afgeleid van de welbekende bananenbroden. Met zo min mogelijk suiker en zonder boter. De boter is in dit recept vervangen door zonnebloemolie. De suiker is zo veel mogelijk gereduceerd. De kokos is niet overheersend, maar geeft wel lekkere touch aan het wortelbrood. Het glazuurlaagje is niet perse nodig, maar geeft nét dat beetje extra aan het brood. Smullen! Voorbereidingstijd: 25 min | Baktijd: 60 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sylvia Willemsen
  • Arnella Miedema
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.