Wortelbrood met kokos
Heb je zin om iets lekkers te bakken? Ga dan voor dit lekkere wortelbrood met kokos. Dit wortelbrood is afgeleid van de welbekende bananenbroden. Met zo min mogelijk suiker en zonder boter. De boter is in dit recept vervangen door zonnebloemolie. De suiker is zo veel mogelijk gereduceerd. De kokos is niet overheersend, maar geeft wel lekkere touch aan het wortelbrood. Het glazuurlaagje is niet perse nodig, maar geeft nét dat beetje extra aan het brood. Smullen! Voorbereidingstijd: 25 min | Baktijd: 60 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |
![]() |
Citroen muffins met bramen, bl... |