Zalmcarpaccio

Zalmcarpaccio


2 personen

Carpaccio kent vrijwel iedereen als het gerecht met dunne plakjes ossenhaas. Maar met carpaccio kun je nog meer kanten op. Deze keer wordt het een frisse zalmcarpaccio, bereidt met gerookte zalm, kappertjes, geitenkaas, pijnboompitjes en wasabimayonaise. Perfect als voorgerechtje, en met een stuk getoast brood erbij kan het ook prima dienen als lunch. Enjoy!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

BBQ Rub - zoete kruidenmix / barbecue kruiden BBQ Rub - zoete kruidenmix / b...
Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Champagne cheesecake met aardbeien Champagne cheesecake met aardb...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sylvia Willemsen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.