Zalmtartaar en aziatische rijstcrackers

Foody Redactie


Zo af en toe lekker op de bank met een stokbroodje en een stukje Franse kaas. Heerlijk, maar niet heel gezond natuurlijk. Nu kun je het stokbroodje goed vervangen voor aziatische rijstcrackers, maar met wat vervang je de Franse kaas? Deze tartaar van zalm met een beetje rucola olie bijvoorbeeld. Of geroosterde groentes met een drupje tahini dressing met alfalfa. Super simpel om te maken, super lekker en een stuk beter dan een stukje Franse kaas. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.