Zoete aardappelchips
Met dit recept maak je lekkere knapperige chips van zoete aardappel. Een hele gezonde snack dus! Het is echt heel eenvoudig en je hebt het in een handomdraai gemaakt. Je frituurt de plakjes aardappel zo'n 3 minuten in het kokosvet. Deze kan je trouwens meerdere keren gebruiken. Je kunt de chips ook in de oven maken maar dan wordt het nooit zo crispy als nu.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |